CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 15 de octubre de 2019
Seminaris IdISBa. Verónica Varela-Mato. “Does occupational health matter? Re-imagining a healthier tomorrow”

El dilluns 28 d’octubre a les 13:30h, les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari Does occupational health matter? Re-imagining a healthier tomorrow”, a càrrec de la Dra. Verónica Varela-Mato.

 

 

La Dra. Verónica Varela-Mato és investigadora associada i gestora d’un projecte de 3 anys d’una prova controlada aleatoritzada i agrupada a la Universitat de Loughborough (Regne Unit). Va rebre el doctorat en Activitat Física i Salut Cardiovascular al 2016 per la Universitat de Loughborough. Des de llavors, ha treballat com a investigadora postdoctoral als departaments de Exercici i Metabolisme (2016-2017) i de Activitat Física i Salut Pública (2017-present).

 

 

La Dra. Varela-Mato té un important historial de col·laboració amb socis de l’industria i de la investigació. Durant els set anys de la seva investigació, aquesta va estar enfocada a la relació entre els ambients laborals, l’estil de vida i la salut amb l’objectiu de reduir el risc de malalties als més necessitats. La Dra. Varela-Mato també ha participat a nombroses beques amb prestigi nacional al Regne Unit. La seva investigació és reconeguda internacionalment i ha sigut seleccionada per a premis internacionals, com el premi Early Career Researcher de l’ISBNPA (2018).

 

 

 

  • Data: 28 d'octubre de 2019, a les 13.30 h.

 

  • Lloc: Aules 102 - 103 de l'hospital Universitari Son Espases (planta +1, mòdul L).

 



123movies